dinsdag 3 maart 2015

Hoe sync ik Toodledo met Outlook

Hoe sync ik Toodledo met Outlook

Toodledo is een vrij populaire task management service geweest de afgelopen jaren. Omdat het verschilt van normale Google Taken, Yahoo! Taken en iCloud Reminder , bied Toodledo multi-dimensionale methodes voor het bewaren van uw taken op verschillende gebieden zoals Life Goals,Folder,Location,GTD en Subtasks. Met name GTD gelovige  vonden Toodledo geschikt voor hun te-doen lijstjes af te handelen. Zodat ze nooit vergeten wat er te doen valt.Een taak is in staat om in verschillende categorie├źn tegelijk te bestaan door via relatieve interconnectiviteit met andere taken. Is het alleen beschikbaar als u andere gratis of betaalde services van Toodledo.com heeft.

Toodledo is beschikbaar op Toodledo’s eigen webGUI, iPhone en Android app. Er zijn zelfs enkele 3e partij applicaties die support bieden met write/read of read-only op een of andere manier. Op een of andere manier zijn er al tijden discussies op gang betreffende een werkende en nuttige plug-in die kan syncen tussen Toodledo en Outlook.

Voor ik begon met het testen al deze voorgestelde plug-ins, ontving ik een nieuwsbrief van EVO over de beschikbaarheid van Toodledo support. Ik dacht dat ik dan net zo goed hier meer kon beginnen sinds ik EVO Collaborator voor Outlook heb gekocht een tijdje terug.


Hoe configureer ik ECO om te syncen met Toodledo?

 1. Klik op Configureer Profiel.
 2. Selecteer Profiel 12 – Niet geconfigureerd
 3. Klik op TEST
 4. In Toodledo’s Authorize scherm vult u gebruikersnaam en wachtwoord in.

 5. Klik op Authorize
 6. Zodra compleet klikt u op het kruisje rechtsboven
 7. Een Succes popup zal verschijnen en dan zijn we klaar.

Na uw Toodledo account fatsoenlijk geconfigureerd te hebben moeten we nog even bevestigen of we taken kunnen synchroniseren.
 1. Creeer een taak op Toodledo webGUI
 2. Manipuleer de waarden van de taak zoals folder,context,goal,location,status,priority en tags.
 3. Zodra de taak gesynchroniseerd is met Outlook,gaat u naar Outlook en controleerd u het bijbehorende item in de taken sectie.
 4. Kijk eens naar verschillende symbolen onder categorie. Ze passen bij de beschillende waardens die u zojuist gewijzigd heeft op het webGUI.
 5. Omgekeerd past u nu de waardens aan zoals titel en elementen van de taak in de categorie. Dan controleerd u uw Toodledo WebGUI en kijkt of of syncronisatie heeft plaatsgevonden.
Hier is de Emoji map voor u referentie:

Ik denk dat EVO Collaborator voor Outlook goed werk verricht om Toodledo in Outlook te verwerken. En het is zeer geschikt voor gebruikers die zoals van Toodledo als Outlook gebruik maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten